O NAMA
Ukratko.

Odvjetničko društvo Žurić i Partneri osnovano je 1995. s namjerom pokretanja odvjetničke prakse međunarodnog profila koja će u Hrvatskoj pružati pravnu podršku u skladu s najvišim standardima odvjetničke struke inozemnim i domaćim klijentima.

Zalažemo se za vrijednosti koje smatramo neophodnima za suvremenu odvjetničku praksu. Stručnost, etičnost, predanost rješenjima, razumijevanje poslovnih okolnosti klijenata te pouzdanost i efikasnost temeljna su načela našeg djelovanja u odvjetničkom pozivu.

Društvo je steklo značajnu reputaciju u području trgovačkog i korporativnog prava pa najveći dio naših klijenata čine domaća i strana trgovačka društva, banke, financijske institucije i javnopravna tijela. Naše odvjetničko društvo i neki od odvjetnika u mnogim su referentnim vodičima i katalozima pružatelja pravnih usluga već godinama uvršteni među vodeća hrvatska odvjetnička društva i odvjetnike.

Žurić i Partneri je ekskluzivni hrvatski član Energy Law Group (ELG) – europske asocijacije odvjetnika koji se bave područjem energije i prirodnih resursa, u koju asocijaciju se pristupa isključivo na poziv.

Dugogodišnje iskustvo na brojnim praktičnim pravnim pitanjima i predmetima iz svih područja prava omogućuje nam da se s jednakom pažnjom posvetimo kako najsloženijim transakcijama tako i redovitim poslovima pravne podrške klijenata. Svi naši zaposlenici odlično vladaju engleskim jezikom, a komunikacija se redovito odvija i na drugim jezicima, primjerice njemačkom, talijanskom i francuskom.

Žurić i Partneri redovito surađuju s nekim od najvećih međunarodnih odvjetničkih društava, a svjesni potrebe klijenata za regionalnom prisutnošću, razvili smo učinkovitu mrežu kontakata s odvjetničkim uredima u zemljama regije.

Za izvrsnost pri pružanju odvjetničkih usluga, prepoznati smo i rangirani od strane vodećih međunarodno priznatih direktorija Chambers and Partners and Legal 500.