KARIJERA
Snaga u brojevima.

Pridruživanje društvu Žurić i Partneri (u suradnji s Kinstellar) znači raditi s nekima od najboljih pravnih stručnjaka na najizazovnijim projektima u regiji.

Naša visoko profesionalna i snažna poslovna kultura podržava i ujedinjuje kolege u naših dvanaest ureda. Kao poslodavac, prihvaćamo raznolikost te nagrađujemo rezultate. Potičemo ljude da preuzmu odgovornost i pokažu nam što mogu i znaju učiniti.

Kao odvjetničko društvo koje pruža vrhunske pravne usluge, imamo interes da našim ljudima osiguramo najbolje prilike za profesionalni rast i razvoj. Znatne resurse ulažemo u znanje, učenje i razvoj te osiguravamo internu obuku prema najvišim međunarodnim standardima. Također, podupiremo naše ljude pri odlasku na privremeni rad kod klijenata i velikih međunarodnih odvjetničkih društava.

Žurić i Partneri u suradnji s Kinstellar pravnicima i ostalim stručnjacima nudi jedinstvenu priliku za rad na najvišoj razini. Tražimo najbolje ljude koji će nam pomoći da nastavimo rasti u cijeloj regiji. Ako to zvuči kao nešto u čemu biste željeli sudjelovati, pošaljite nam svoj životopis.